Üdvözöljük weboldalunkon!

"Útban Martonyi félé láttam egy gazdaságot. Igazi tanyasi hangulatot ébresztett bennem egy egy részlete. Csend volt. A tanyáról egy kutya csaholása hallatszott. Kergetőztek a legyek, halkan duruzsolt a gyenge szellő. Szinte hallani, ahogy a jószág harapja a füvet és nagyokat szusszant. Elidőztem kicsit. Jó volt a nagytestű állatok közelségét érezni miközben óriási nyugalommal engem bámulva kérődznek.

(Hivatkozás: Bódva Völgye Gyögyszemei-2014 október)

Egy álom megszületése egy gazdaság az Aggteleki Nemzeti Park széléről, ahol természettel kialakított harmonikus viszonnyal neveljük a gyönyörű vörös angusainkat és a méltóságos magyar szürke marháinkat.
Munkatársaimmal arra vállalkoztunk, hogy az Aggteleki Nemzeti Park szélén közel 800 Hektáron(500Ha gyep; 300Ha szántó) elterülve tudatosan a természeti értékeket védve gazdálkodunk, jelenleg 3 gulyával 400 db szarvasmarhával, a hagyományos legelőre alapozott külterjes tartással biztosítjuk állataink számára a legjobb körülményeket, így érjük el a tenyésztés során a magas minőségű termékeket.

pic

Bemutatkozunk

Társaságunk 2014.december 31 évvel indult el a térségben működő ELAN Agrárgazdaság Kft.  megvásárlásával és újjászervezésével. A tulajdonosunk azzal a céllal indította el ezt a mezőgazdasági vállalkozást, hogy egy hatékonyan működő, jól szervezett, kimagasló minőségi terméket előállító önállóan (támogatások nélküli is) életképes vállalkozás jöjjön létre. A társaság működését a törvényi előírások...

Tovább olvasom

Termékeink

pic

Bélszín

Az éttermek kedvence

pic

Comb

A magyar konyha kedvence

pic

Hamburger

Társaságunk kedvence

Termékeink a legnagyobb oda figyeléssel és gondossággal nevelt marháinkból készülnek, rendszeres heti vágásokból kerül a vásárló közönség elé.

Cégcsoportunk